1 min

LG brengt zijn tweede gebogen smartphone volgende maand uit in Nederland. Volgens de website van Coolblue is de LG G Flex 2 op 31 maart leverbaar voor 699 euro. LG zelf heeft nog niet bevestigt dat het toestel ook in Nederland verkrijgbaar komt, maar dat doet mogelijk binnenkort.

Als LG zelf te lang wacht met het bekendmaken wanneer bepaalde toestellen verschijnen, dan nemen op een gegeven moment de webshops dat stokje over van de fabrikant. Zo heeft Coolblue de LG G Flex 2 toegevoegd aan het assortiment met een prijskaartje van 699 euro. Het toestel is niet direct leverbaar er staat netjes bij vermeld dat het toestel leverbaar is vanaf 31 maart.

De LG G Flex 2 is de opvolger van de eerste G Flex, dat was nog een echt concept-toestel, maar de LG G Flex 2 is al veel meer geschikt voor de massa. Het unieke aan het toestel is dat het over de lange zijde van het toestel is gebogen. Het toestel is als het ware met je gezicht mee gevormd. De LG G Flex 2 heeft een gebogen scherm van 5,5 inch met een schermresolutie van 1920 x 1080 pixels. De achterkant van het toestel bestaat uit een speciaal materiaal dat "zelfhelend" is. Als je bijvoorbeeld het toestel in je broekzak stopt samen met een bos sleutels die wat krasjes maken op de achterzijde, zal de achterkant deze krasjes naar verloop van tijd weer herstellen.