1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Shuttle Computer Handels GmbH, het Europese hoofdkwartier van Shuttle Inc., de vooraanstaande fabrikant van small form factor computers, XPC-accessoires en moederborden, kondigt vandaag aan dat een samenwerkingsovereenkomst ondertekend wordt met de topclan Mousesports. Het Counter-Strike team staat momenteel op nummer drie in de wereldranglijst, op twee in Europa en het lopende Duitse kampioenschap, en bekleedt de eerste plaats in de ESL Pro Series.

‘Shuttle is een vooraanstaand sponsor van de beste gaming clans ter wereld, ook van ’s wereld nummer één, Schroet Kommando’, zegde Bastion Fröhlig, PR manager van Shuttle Computer Handels GmbH. ‘En binnenkort zullen wij nog een andere clan voorstellen die uitsluitend op Shuttle XPC’s zal spelen.’ De marktleider steunt niet enkel individuele clans maar ook een hele reeks gaming events. Op de volgende editie van ‘YOU’, de grootste Europese jeugdexpo in Essen (Duitsland), zal Shuttle met meer dan 75 XPC’s aanwezig zijn in een speciaal ontworpen computer gaming-area.

Jonas Bollack, ofte ‘Johnny R’, Duits Counter-Strike kampioen en een kernlid van Mousesports, dweept met XPC. Als professioneel gamer reist hij van game naar game, traint met zijn team en geeft demo’s, steeds met de computer in aanslag.

‘Een gewone full-size PC is niet geschikt voor professionele gaming’, zo Jonas Bollack. ‘Shuttle XPC’s zijn klein, makkelijk mee te nemen en leveren uitzonderlijke prestaties. Reizen en gamen met Shuttle XPC’s is de beste training voor nationale en internationale toernooien.’