2min

Tags in dit artikel

, , ,

Alles moet tegenwoordig draadloos, daar is onze eerste gadget van vandaag een toepassing op. Daarnaast zien we nog een mp3-speler waarmee je onder water naar muziek kan luisteren, en tsjah, de iPod blijft populair. De laatste gadget is er eentje voor deze mp3-speler, de nieuwe Gelaskins hoesjes.

Tegenwoordig is de technologie sterk gefocust op draadloze technologie. Steeds meer apparaten verschijnen in draadloze vorm, en daar is deze usb-hub een voorbeeld van. Je prikt de ontvanger in de usb-poort, en de hub zelf zet je waar je maar wil zonder geklungel met draden. Natuurlijk kan je creatief zijn, en er draadloze usb-apparaten aanhangen, het nut is dan natuurlijk ver te zoeken. Op dit moment is hij jammer genoeg enkel verkrijgbaar in Japan.

Muziekspelers die waterdicht zijn zijn inmiddels geen uitzondering meer. Degene waar onder water mee naar muziek kan luisteren zijn dat wel. De SwiMP3 is zo´n mp3-speler, hij geeft de muziek door via de jukbeenderen, onder water is het immers niet mogelijk om met een hoofdtelefoon te werken. De SwiMP3 zit vast aan een duikbril, het apparaatje zelf zich achteraan. Helaas bestaat er op dit moment enkel een 128 MB uitvoering, hiervoor betaal je 248 euro.

De iPod is en blijft populair, daar kan niemand nog wat op zeggen tegenwoordig. Een nadeel hiervan is dat iedereen met dezelfde mp3-speler op zak loopt. De Gelaskins hoesjes voor de iPod moeten hier verandering in brengen. De hoesjes zijn ontworpen door bekende kunstenaars, en zijn beschikbaar voor de iPod Mini, Nano en Video. Er zijn maar liefst 17 verschillende soorten beschikbaar, elk kosten ze 9.95 pond of zo´n 15 euro.

Wanneer je over deze gadgets wil discussiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm. Ook kan je eens op gadget.nl kijken voor de laatste nieuwe gadgets.