2min

Tags in dit artikel

, , ,

Deze week vind je in de gadget roundup nogmaals een iPod accessoire. Daarnaast ook nog een piepklein toetsenbord voor onderweg en één van de handigste gadgets die ik ooit in de gadget roundup heb beschreven. Wanneer je batterij van je gsm plat is en er is geen stopcontact in de buurt is er de mobcharger!

Eergisteren kon je al op Techzine een oprolbaar toetsenbord vinden. Het grootste voordeel naast de grootte van het apparaat was het feit dat je hem in de wasmachine kan stoppen en hij tegen een stootje kan. Met dit toetsenbord kan je deze dingen misschien niet, maar hij is toch veel practischer in gebruikt. Dit superkleine toetsenbord kan je dichtklappen waarna hij makkelijk en onopvallend in je broekzak past. Hij is te koop voor zo´n 56 dollar.

Deze iPod accessoire wil een extra dimensie geven aan docking stations. In plaats van twee speakers die in één richting wijzen bevat deze er vier die elk in een andere richting wijzen. Op deze manier wil men een voller en meer verspreid geluid creëren. Het ding is 12.5 centimeter hoog, maar kan voor het opbergen dichtgeklapt worden tot 8.5 centimeter. Er hangt een stevig prijskaartje van 120 euro aan het apparaat, terwijl Netwerk aangeeft dat het geluid kwalitatief bedroevend is.

De mobcharger is volgens mij de meest practische gadget in deze roundup. Voor je ipod heb je sowieso oortjes, en een toetsenbord op een gsm is dan misschien onhandig, het werkt. Wanneer je gsm plat is kan je daar helemaal niets aan doen, en nog lastiger wordt het wanneer er geen stopcontact in de buurt is. De mobchanger verandert deze situatie. Met deze zakjes kan je namelijk je gsm terug opladen en 90 minuten bellen. Er zijn verschillende uitvoeringen voor de verschillende merken, de mobchargers zijn gemaakt voor eenmalig gebruik.

Dit waren ze alweer voor deze week. Wanneer je over deze gadgets wil discussiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm.

We bedanken compi en King voor het insturen van verschillende gadgets!