2min

Tags in dit artikel

, , ,

Ook deze week is de razende reporter weer aan de gang gegaan, om weer de nodige gadgets, die handig, leuk, stoer of juist totaal nutteloos zijn, aan de man te brengen. Dit keer beginnen we met randapparatuur die een aroma verspreid, vervolgens vinden we een noodoplader in de vorm van een pen terug en als laatst gaan we vrouwen laten schrikken met een elektronisch insect.

Helemaal Zen: USB Aroma

Ben jij ook altijd zo opgefokt achter je computer? Zijn de Ying en Yang totaal niet meer in evenwicht? Dan is de USB Aroma wat voor jou. Het apparaat verspreidt een aangename geur en geeft licht, perfect om tot rust te komen. Het grote voordeel: Aansluiting gebeurt via USB, aansluiten via netstroom is overigens optioneel. Het is mogelijk om aan de hand van je stemming de geuren en kleuren te bepalen, dat is handig, anders kan het alleen maar averechts gaan werken. Dus wil jij terug in evenwicht komen en je innerlijke zelf terugvinden? Dan is deze gadget wat voor jou.

Het zou je maar overkomen: De batterij van je mobieltje leeg…

Dat moesten de makers van deze noodoplader pen ook gedacht hebben. De pen zorgt er namelijk voor dat je telefoon weer gedurende honderd minuten te gebruiken is. Dat is handig, dan hoef je namelijk geen noodgenerator meer mee naar je werk te sjouwen. De pen is voorzien van een soort AA-batterij en wordt geleverd met vijf verloopstukken, zodat de meeste GSM-merken ondersteund worden. De pen is hier te koop voor ongeveer twintig dollar.

Vrouwen de stuipen op het lijf jagen: Hexbug

Of vrouwen daadwerkelijk gaan schrikken van deze gadget durf ik niet met zekerheid te zeggen, maar geinig is het wel. Het betreft elektronisch ongedierte, dat gewoon vooruit loopt. Wanneer er echter een obstakel komt past het apparaat zijn route aan. Als je vrij muzikaal aangelegd bent of gewoon vrij lomp geluid kan maken dan kan je hem ook nog sturen, het insect reageert namelijk op harde geluiden.

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, of heb je tijdens je vakantie een leuke gadget gezien, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup
voor deze week, tot volgende week!