3min

Tags in dit artikel

, , ,

Deze week staat de Gadget Roundup volledig in het teken van tijd. Wat denk je bijvoorbeeld van een blok hout waarop de tijd verschijnt zodra je de stekker in het stopcontact doet. De tweede gadget is de Aurora Color Cube, een klok die elke uur van kleur verandert. De laatste gadget is een multifunctioneel horloge, de Memory Watch. Een horloge met 512mb opslag die je altijd met je meedraagt.

Wood Clock

De Wood Clock is een blok hout waar de tijd op weergegeven wordt zodra je de stekker in het stopcontact doet. Nu zijn er wel vaker klokken in een voorwerp verwerkt, maar de Wood Clock is extra speciaal. Zodra de Wood Clock namelijk niet aan staat is het gewoon een blok hout. Nergens is een display of persplex te vinden. Alleen achter op het blok zitten enkele knoppen om de klok in te stellen. Hoe deze gadget werkt is ook niet bekend. Dus hoe de tijd op het blok hout wordt weergegeven is de vraag, maar speciaal is het wel.

Voor deze sjieke gadget moet je dan ook diep in de buidel tasten. De Wood Clock kost namelijk 109 euro en is hier verkrijgbaar. Met deze klok zullen mensen wel twee keer kijken als ze langslopen.

Aurora Color Cube

Voor mensen die van design houden is deze klok een leuke aanwinst. De Aurora Color Cube is een klok gemaakt van rubber. Deze klok geeft gekleurd licht zodra je hem aanraakt. De Aurora Color Cube kan twaalf verschillende kleuren weergeven, deze kleuren veranderen elk uur automatisch. Deze klok is een aanrader voor mensen die normaal last hebben van het licht dat een normale wekker uitstraalt. De Aurora Color Cube geeft bij aanraking namelijk 30sec licht en gaat dan weer uit. Dit is goed voor het stroomverbruik aangezien de Aurora Color Cube op batterijen werkt. Er is voor de liefhebbers wel een adapter beschikbaar, daarmee zal de klok altijd licht uitstralen.

Voor de Aurora Color Cube hoef je niet heel diep in je buidel te tasten. Hij is namelijk te koop voor slechts €17,95 bij The Gadget Company. De ultieme gadget voor mensen die van design houden.

USB Memory Watch

Wil je altijd je belangrijke data bij je hebben, dan is de USB Memory Watch wel iets voor jou. De USB Memory Watch is een horloge die ook te gebruiken is als memory stick van 512MB. Het horloge werkt via USB waardoor je hem dus overal makkelijk aan een computer kan koppelen. De USB Memory Watch is te beveiligen met een code waardoor je al je data veilig met je mee kan dragen. Tevens heeft de USB Memory Watch een mooier design waardoor hij er uit ziet als een gewoon horloge. Niemand zal dus vermoeden dat het ook een opslagmedium is.

Op dit moment is de USB Memory Watch alleen beschikbaar als 512MB versie. Niet erg veel, maar genoeg voor je belangrijke data. De USB Memory Watch is verkrijgbaar voor €49,95 bij The Gadget Company. Een leuke gadget voor iemand die zijn belangrijke bestanden altijd mee wilt nemen.

Ben je op school een leuke, grappige of rare gadget tegengekomen? Of heb je gewoon ergens anders een leuke gadget gezien, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets subforum. Neem ook zeker eens een kijkje op gadget.nl voor andere leuke gadgets. Tot volgende week!