3min

Tags in dit artikel

, ,

Welkom bij alweer de bijna-tiende gadget roundup van dit jaar. Deze week geen valentijnsgadgets of speelgoed, maar wel alles wat te maken heeft met de minste vermoeiende activiteit die er bestaat: slapen. We beginnen deze week met twee bijzonder bedlampjes, worden fris en monter wakker met een geheugentrainende wekker, gaan op reis met ons meeneemkussentje en eindigen met een schoonheids- slaapje tussen een zalig zachte hamburger. Veel leesplezier en tot volgende week!

Bedlampjes allerhande

Naast elk goed bed hoort natuurlijk een bedlampje en dit zijn alle twee bijzondere exemplaren. Zo is aan de staander van het tweede lampje een extra stukje metaal bevestigd dat dient als bladwijzer. Daar kun je je boek over hangen zodat je bij een volgende leesbeurt nooit meer moet zoeken in je boek. Ok, je kunt een gewone bladwijzer gebruiken, maar dit ziet er gewoon heel leuk uit. De tweede lamp is zo mogelijk nóg leuker: als je deze wilt uitzetten dan breek je hem gewoon in twee stukken. Wil je de lamp terug aansteken? Wel, ik denk niet dat dat veel uitleg behoeft…Helaas zijn de twee lampen nog designs, maar de kans is groot dat ze uiteindelijk wel in productie gaan.

Simon-wekker frist je geheugen op

Na elke goede slaapbeurt moet er natuurlijk nog opgestaan worden en wat is er dan handiger dan een….wekker! Maar het vervelende aan die wekkers is dat je ze vaak veel te snel afzet, tegen de muur gooit of op andere manier molt. Hoe dan ook, dat is natuurlijk erg gevaarlijk voor je carrière of je relatie, want voor je het weet word je drie uur later wakker. De kans dat dat met deze wekker gebeurt is echter heel erg klein. Ze is namelijk gebaseerd op het populaire ‘Simon’, het spel waarbij het spel een bepaalde kleurvolgorde aangeeft en de speler deze moet herhalen. Je weet wel, het begint met blauw-rood-groen en als je erg goed bent kun je eindigen met blauw-rood-groen-groen-rood-blauw-geel-blauw-rood-rood-groen-blauw-geel-geel-geel-blauw-groen-rood-blauw-groen. Maar dan ben je wel heel erg goed. Hoe dan ook, voor deze wekker ophoudt moet je het spel oplossen, zodat je niet terug in slaap kunt vallen. Of je kunt de batterijen verwijderen. Werkt ook. Voor verkrijgbaarheid neem je best contact op met UrbanTrend.

Een meeneemkussentje

En dit is ook wel een leuke. Wie regelmatig vliegt, zal weten dat die kussentjes op het vliegtuig eigenlijk totaal niet geschikt zijn om op te slapen. Wel ideaal om je buurman mee te verstikken als die teveel snurkt, maar verder totaal nutteloos, tenzij als vervanger voor de maaltijd aan boord. Dit kussen is speciaal gemaakt om gemakkelijk mee te nemen in het vliegtuig als handbagage en ook voor logeerpartijtjes is het kussen natuurlijk leuk. Het kussen is gemaakt van natuurlijk linnen en het kleur van je handvat kan je zelf kiezen, waarna ze het kosteloos op je kussen naaien voor je. Te koop voor 40 dollar.

Hamburger bed

En dan nog een do-it-yourself extraatje: het hamburgerbed. Het hamburgerbed is een creatie van Kayla Kromer en is verreweg het leukste bed dat je ooit gezien hebt. Een beschrijving van de materialen die ze gebruikt heeft kun je hier vinden.

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, of heb je gewoon ergens een leuke gadget gezien, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadget-kanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!