De iPhone blijft de gemoederen bezighouden. Nadat zondag bekend werd gemaakt dat de iPhone nog deze maand in de schappen zal liggen, verklaarde T-Mobile Nederland maandag tegenover de Telegraaf dat iedereen er naast zit.

Verschillende websites waaronder One More Thing, Mac-Zone en All About Phones meldden zondagavond dat de iPhone nog deze maand naar Nederland zou komen. Zij baseerden zich onder andere op insider-informatie vanuit T-Mobile dat er zeer spoedig een speciale meeting georganiseerd zou gaan worden om betrokken partijen op de hoogte te brengen.

Volgens T-Mobile woordvoerder Henny van der Heiden is nog altijd niet bekend welke provider de iPhone in Nederland zal gaan verkopen. Evenmin is bekend op welk moment en welke voorwaarden hierop van toepassing zullen zijn. Hij ontkent hiermee dus ook ten stelligste de ‘geruchten’ van afgelopen weekend.

Apple is ook om een reactie gevraagd, maar zoals we gewend zijn van Apple wil het bedrijf hierover niks loslaten. Hoewel duidelijk is dat Apple de iPhone in heel Europa wil uitrollen is het met de verklaring van T-Mobile opnieuw onduidelijk wanneer de iPhone naar Nederland komt.