min

Tags in dit artikel

, , ,

Als we de heren van One More Thing, bekend van onder andere de One More Thing podcast, mogen geloven, krijgt Nederland na lang wachten nog deze maand de iPhone.
T-Mobile is volgens berichtgeving de gelukkige provider om de iPhone in Nederland te gaan verkopen.

De website baseert het verhaal op insider-informatie waarin wordt aangegeven dat er spoedig een geheime meeting door T-Mobile wordt gehouden om de betrokkenen op de hoogte te brengen. Hoewel de website bekend is met de plaats en datum heeft men het bewust niet bekend gemaakt.

Onlangs werd al duidelijk dat Apple de iPhone zo snel mogelijk in Europa uit wil rollen. Kort na de vrijgave van de iPhone 1.1.4 firmware, lanceerde provider O2 de iPhone in Ierland. Uit de firmware werd al snel duidelijk dat ook landen als Oostenrijk en Italië in de planning stonden.

Zondagavond kwam de website Mac-Zone.nl al met het nieuws dat de iPhone nog deze maand naar Nederland zou komen. Volgens de site zijn ook andere Europese landen als Italië, Spanje en Oostenrijk spoedig aan de beurt, wat al uit de iPhone 1.1.4 firmware was gebleken.

Het is (nog) niet bekend wat de prijzen zijn en evenmin is bekend hoe de invulling van de abonnementen zal zijn. One More Thing claimt binnenkort de laatste berichtgeving te kunnen verschaffen.