2min

Tags in dit artikel

, , ,

De Cloud Native Computing Foundation (CNCF) heeft de Nederlandse Kubernetes-specialist True als Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) gecertificeerd. Dit betekent dat de specialist voldoet aan de hoogste standaarden als het om Kubernetes-ontwikkelingen en -implementaties gaat.

De erkenning als officieel gecertificeerd Kubernetes-specialist door de moederorganisatie achter het containerorkestratieplatform betekent dat de aanbieder van managed hosting-, cloud- en securitydiensten zijn klanten kan garanderen een echte specialist op dit terrein te zijn. Dit stelt True naar eigen zeggen in staat beter te kunnen beantwoorden aan de ambities van zijn klanten, voornamelijk start- en scale-ups. Daarnaast is de certificering volgens de specialist een mooie beloning voor jarenlang hard werken.

Ontzorging

Volgens True worden klanten op het terrein van Kubernetes volledig ontzorgd. Alle True Kubernetes engineers zijn ook gecertificeerde Kubernetes Administrators. Daarnaast heeft de specialist ook Kubernetes Security-specialisten en applicatieontwikkelaars. Deze combinatie aan expertise zorgt ervoor dat True zijn klanten niet alleen helpt met het beheer van hun omgevingen, maar ook samenwerkt met ontwikkelaars voor het doorvoeren van verbeteringen aan de omgevingen.

Volledig beheerde Kubernetes-dienstverlening

Voor de ontzorging biedt True een compleet beheerde Kubernetes-dienstverlening. Hierbij heeft de specialist een set bruikbare tools geselecteerd en kan deze selectie met een eigen mening onderbouwen. Klanten hoeven dit dus niet zelf meer uit te vogelen, aldus True. Daarnaast helpen de engineers van True klanten acties het wegnemen van alle complexiteit rondom het bouwen, debuggen en onderhouden van het te gebruiken Kubernetes-platform. Met als doel dat klanten zich veel meer op hun core-business kunnen storten en zich ook meer op hun applicaties kunnen richten.