True is nu ook gecertifieerd voor Advanced Specialization Kubernetes on Microsoft Azure. Daarmee bewijst True de kennis en expertise te hebben voor het beheer van workloads en gehoste Kubernetes-omgevingen op Azure.

De toegekende specialisatie gaat volgens True verder dan de Gold Partner-status van Microsoft. Alleen partners die aan strenge criteria voldoen rond expertise van engineers, het uitrollen en beheren van op containers gebaseerde applicaties in Azure en veel waardering van zijn klanten, kunnen deze specialisatie halen.

In Nederland hebben zeventien organisaties deze specialisatie eerder gehaald, waaronder integrators als Atos en Capgemini, IBM en nu ook True. Met de specialisatie laat True zien dat het zijn klanten de beste cloud native mogelijkheden met Azure kan bieden. Hierdoor zijn klanten in staat sneller applicaties te bouwen, op te leveren en te schalen.

Concrete mogelijkheden

True gaat nu zijn klanten adviseren over en helpen met het ontwerp en het opleveren van Kubernetes in Azure. Onder meer gaat True hiervoor ‘Cloud Native Application Development Immersion Workshops’ van Microsoft geven.

Verder gaat True onderdeel uitmaken van het Azure Specialist voor Independent Software Vendors-programma. De specialist wil hiermee zijn klanten meer toegevoegde waarde kunnen bieden.

Andere certificering

Eerder deze maand maakte True bekend officieel te zijn gecertificeerd als Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) door de Cloud Native Computing Foundation (CNCF). Hierdoor voldoet de Nederlandse specialist aan de hoogste eisen als het om Kubernetes-ontwikkelingen en -implementaties gaat.

Tip: True haalt officiële CNCF-certificering voor Kubernetes binnen