Kubernetes-specialist True sluit zich aan bij Dutch Cloud Community

Kubernetes-specialist True sluit zich aan bij Dutch Cloud Community

Het bedrijf True, gespecialiseerd in managed hosting en cloudoplossingen, heeft zich aangesloten bij de Dutch Cloud Community (DCC).

Chris Baars, Chief Commercial Officer bij True, benadrukt het belang van een branchevereniging in de snel evoluerende markt van cloud services. “Niet alleen voor haar partners, maar voor alle cloud native organisaties in Nederland. We kijken ernaar uit om vanuit onze 24+ jaar ervaring in de hostingwereld mee te denken en vooral ook onze kennis te delen”.

True is al actief in verschillende communities en belangenverenigingen, zoals voor open source, Linux, cloud native en Kubernetes. Volgens Baars is de aansluiting bij de Dutch Cloud Community een natuurlijke stap, omdat deze communities een grote impact hebben op het werkplezier, de versnelling van organisaties en de groei van digitale dienstverlening.

“True is een bekende partij in de wereld van internet en digitaal. We zijn dan ook verheugd een dergelijk vooraanstaande en innovatieve partij te mogen begroeten in ons netwerk”, luidt de reactie van Edwin Kennedy, Managing Director van de Dutch Cloud Community.

Kubernetes-certificeringen

Twee jaar geleden wist True certificering in de wacht te slepen voor Advanced Specialization Kubernetes on Microsoft Azure. Daarmee bewees True de kennis en expertise te hebben voor het beheer van workloads en gehoste Kubernetes-omgevingen op de public clouddienst Azure. Kort daarvoor behaalde het bedrijf een vergelijkbare certificering uitgegeven door de Cloud Native Computing Foundation (CNCF).

Deze erkenning door de moederorganisatie achter het containerorkestratieplatform betekent dat de aanbieder van managed hosting-, cloud- en securitydiensten zijn klanten kan garanderen een specialist te zijn op dit gebied.

Brancheorganisatie als verbindende schakel

Als lid van de Dutch Cloud Community treden bedrijven toe tot een netwerk van gelijkgestemde professionals en krijgen ze toegang tot vakinhoudelijke publicaties, ondersteuning bij juridische vraagstukken en HR-kwesties, en kunnen ze deelnemen aan evenementen en kennissessies.

De brancheorganisatie Ze zegt ook een rol te spelen in het vertegenwoordigen van individuele bedrijven op politiek niveau en het bestrijden van cybercriminaliteit en het stimuleren van IT-onderwijs.

Lees ook: True gaat complexiteit Kubernetes voor en samen met klanten te lijf