2min

Tags in dit artikel

, ,

Wekkers, wekkers en nog meer wekkers. Inderdaad, deze week niets anders dan…wekkers! Eentje die vogelgeluiden produceert, eentje die je aan flarden moet schieten en een ultra-flashy afsluiter. Veel leesplezier!

Fjuut-Wiet! Opstaan met de "Songbird Serenade Clock "

Ben je een echte vogelliefhebber of kan je de natuur uitermate appreciëren? Overweeg dan misschien eens deze wekkerradio. Bij deze wel zeer vreemde wekkerradio worden 27 kaarten geleverd. Steek zo’n kaart in je wekkerradio en kies één van de tien verschillende vogelgeluiden die deze kaart bevat. Dat maakt een totaal van 270 verschillende vogelgeluiden, keuze genoeg lijkt me. Dit speeltje werkt op drie AAA batterijen en is te koop voor 30 dollar. Niet geschikt voor koppels waarvan één van de partners jager is, ik heb je gewaarschuwd…

Headshot! Ownage! De Gun-Operated Alarm Clock

De tweede wekker van de week is misschien iets voor de Counter-Strike-verslaafde lezers onder ons. Hij is in ieder geval uitermate geschikt om meteen goed wakker te worden. Om het rotding stil te krijgen moet je namelijk op de ingebouwde roos schieten. Niets voor mij, ik raak ’s morgens nauwelijks heelhuids van de trap, op een doelwit schieten zal dus al helemaal niet lukken. Voor mensen die ondertussen al onder bedreiging van een vuurwapen de creditcard van hun buurman zijn gaan ‘lenen’, je bent er aan voor de moeite. Deze wekker is niet meer dan een concept.

Puzzel je eigen wekdeuntje bij elkaar met de Zoundz Alarm Clock

Bizar, flashy, modern, elk heeft waarschijnlijk zijn eigen term voor deze opvallende wekkerradio. Deze creatie van Zoundz is een wekkerradio, maar dit gadget kan evenzeer dienen als speakers voor je mp3 speler. Wat deze wekkerradio zo uniek maakt, is dat je elke keer anders gewekt kan worden, afhankelijk van welke creatie je gemaakt hebt op het apparaat. Je creëert deuntjes door de pionnen op het apparaat anders te schikken, en er je eigen effecten aan toe te voegen. Ook opgenomen stemmen kunnen dienen als wekdeuntje. Dus, leg één of ander vies insect op het bed van je zus, zet de wekker op voice recording en geniet. De gil die je zus dan heeft voortgebracht helpt je gegarandeerd iedere morgen binnen de vijf seconden uit bed. Te koop voor 45 euro.

Zo, dat was het dan voor deze week, hopelijk heb je er van genoten. Gadgets bespreken kan je in het Telefonie & Gadgets subforum, je gadget showen moet je in dit topic doen. Kom je zelf ’n leuke gadget tegen, laat dan niet na om een pm te sturen. Neem ook zeker eens een kijkje op gadget.nl voor andere leuke gadgets. Tot volgende week!