1 min

Sony heeft vandaag via een kort persbericht laten weten dat de Sony Xperia ZR in Nederland te verkrijgen is voor de adviesprijs van 499 euro. De Sony Xperia ZR is in sommige opzichten een verbeterde versie van het vlaggenschip van Sony, de Xperia Z. De Sony Xperia ZR kan namelijk tot 1,5 meter onder water voor een periode van maximaal 30 minuten overleven, daarnaast is het toestel ook te bedienen onder water.

De Sony Xperia ZR is waarschijnlijk het meest ideale vakantietoestel dat op dit moment verkrijgbaar is, zeker voor mensen met kinderen is dit een aanrader. De Sony Xperia ZR kan namelijk ook goed onder water worden gebruikt en bediend. Het opnemen van video’s of het maken van foto’s met de 13 megapixel camera is onder water geen probleem voor de Xperia ZR, iets wat leuke vakantiekiekjes op kan leveren.

De Sony Xperia ZR beschikt over een 4,55 inch HD Reality scherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Het toestel wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core processor met een kloksnelheid van 1,5 GHz en 2GB aan werkgeheugen. Het toestel beschikt verder over NFC, LTE (4G) en draait op Android 4.1. Jelly Bean.

De Xperia ZR is in het zwart en het wit te verkrijgen voor een adviesprijs van 499 euro, via onze prijsvergelijker is de smartphone inmiddels te krijgen voor 485 euro.