1 min

Tags in dit artikel

,

Nadat Samsung vorige week de wereld warm maakte met de presentatie van de ronde Galaxy Round, zal deze telefoon niet de landsgrenzen van Zuid-Korea oversteken naar andere landen zoals Nederland. Dat werd door Samsung op Facebook bevestigd.

Vorige week lanceerde Samsung de Galaxy Round. Deze smartphone is de eerste met een gebogen scherm, wat het uniek maakt. Evenals de Galaxy Note 3 beschikt de Galaxy Round over een scherm van 5,7 inch. De Galaxy Round draait op een quad-core processor die tikt op 2,3 GHz.

Volgens een update vanaf de Facebook-account van Samsung wordt de Galaxy Round niet uitgebracht in Nederland. Op dit moment is het toestel enkel in Zuid-Korea zelf te verkrijgen, de thuisbasis van de fabrikant Samsung. Uit verdere reacties op gebruikers blijkt dat de telefoon überhaupt niet buiten Zuid-Korea in de winkelschappen zal liggen. De reden hiertoe is waarschijnlijk dat de productie van flexibele schermen nog in de kinderschoenen staat.

LG werkt ook aan een smartphone met een gebogen scherm. Deze LG G Flex wordt waarschijnlijk volgende maand uitgebracht. Er lekten eerder deze week al renders van de telefoon uit.