min

Tags in dit artikel

, , ,

Hutchison 3G UK Ltd. is de eerste Europese klant voor Nortel Networks’ nieuwe IP-telefonieproducten. BT Business Information Systems heeft bij Hutchison 3G de Succession Communication Server for Enterprise (CSE) 1000 Release 2.0 geïmplementeerd. Deze nieuwe IP-gebaseerde PBX levert geavanceerde telefoniediensten aan de acht kantoren van het multimedia-communicatiebedrijf in het Verenigd Koninkrijk.

De voice over IP-oplossing van Hutchison 3G kent features zoals hot desking, dat werknemers in staat stelt om op elke IP-telefoon ‘in te loggen’ met een pincode. De unified messaging-functionaliteit geeft gebruikers één enkele mailbox voor zowel mobiele als vaste telefoons.

“De belangrijkste reden om over te stappen op IP-telefonie is onze wens om een volledig geïntegreerd bedrijfs- en mobiel netwerk te hebben”, zegt Paul Craig, Engineering and Operations Director van Hutchison 3G UK Ltd. “We hebben ons telefoonsysteem gecentraliseerd, zodat onze datacenters de systemen in de acht kantoren én de mobiele systemen van onze medewerkers thuis of onderweg op afstand kunnen aansturen.”