min

Tags in dit artikel

, ,

Versatel Nederland B.V. introduceert mobiele telefonie voor de zakelijke markt onder de naam Versatel Business Mobile. Hiermee kan Versatel haar zakelijke klanten kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen bieden voor al hun telecommunicatiebehoeften. Versatel is met de aanvulling van haar mobiele aanbod op het bestaande portfolio de eerste volledig geïntegreerde alternatieve telecommunicatieaanbieder in Nederland.

Tegelijkertijd introduceert Versatel zogenaamd `Versatel – Versatel’ belvoordeel (On Net telefoniekorting). Dit betekent dat Versatel klanten extra voordelig uit zijn als zij via het vaste en/of mobiele netwerk van Versatel naar andere Versatel klanten bellen. Hiermee behoren de hoge tarieven voor bellen van kantoor naar kantoor en van kantoor naar de mobiele telefoons van werknemers en vice versa tot het verleden. De besparingen op de gesprekstarieven voor bellen van kantoor naar mobiel via het Versatel netwerk kunnen tot 50% oplopen.

Versatel Business Mobile bestaat uit vier zeer laagdrempelige mobiele telefonievarianten met een contractduur van één of twee jaar en de keuze voor wel of geen nieuw mobiel telefoontoestel. De belbundel van tien euro, die bij de meeste abonnementsvormen hoort, is te delen met andere collega’s, zodat deze optimaal kan worden verbruikt, iets wat met name voor bedrijven in het MKB segment zeer aantrekkelijk is. In combinatie met de reeds bekende vaste telefonie producten van Versatel, zoals ISDN2, ISDN20 en ISDN30, vormt Versatel Business Mobile een totaaloplossing voor bedrijven die uniek is op de Nederlandse telecommunicatiemarkt.

Attila Gültuna, Managing Director van Versatel Nederland verklaarde: "Uit ervaring is gebleken dat gemiddeld 40% van een telefoonrekening bestaat uit gesprekken van werknemers en vestigingen onderling. Juist op deze gesprekken kunnen wij `Versatel ­ Versatel’ belvoordeel bieden, wat voor ondernemers een behoorlijke besparing oplevert. Doordat we ons eigen vaste netwerk hebben en een uitgebreid aanbod van vaste telefonie producten aanbieden in combinatie met onze mobiele diensten, kunnen wij onze klanten een complete telecommunicatieoplossing bieden."