1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Lijsttrekker van de SP, Jan Marijnissen, welke eergisteren een grote winst boekte tijdens de verkiezingen, meldde tijdens zijn speech dat er een nieuwe site de lucht in gaat. Hiermee wil Marijnissen de stemmer of potentiële stemmer laten meepraten over dingen die in de partij spelen.

Marijnissen zei in zijn speech: "Gaat u alstublieft vandaag of morgen naar www.ikstemsp.nl. Dat is een gloednieuwe ontmoetingsplek voor alle SP-stemmers – lid of geen lid – die met ons willen blijven meepraten. Iédereen die vandaag SP gestemd heeft, of dat van plan is bij de Tweede-Kamerverkiezingen, tref ik vanaf morgen graag op Ikstemsp.nl. Vandaag waren wij geïnteresseerd in uw mening en stem, maar morgen en overmorgen zijn we dat ook."

Op de nieuwe site kunnen leden en niet-leden, hun zegje doen over het doen en laten van de partij. Ook kunnen ze in discussie gaan met eerste- en tweede-Kamerleden en Europarlementsleden van de SP. Daarnaast is er ook een weblog van Marijnissen die bezocht kan worden. Wat mensen ook kunnen doen is zich inschrijven voor het SP panel. Mensen die zich hiervoor aanmelden krijgen dan regelmatig een enquête en kunnen daarmee blijk geven van hun mening.

De site is hier te vinden.