Integrated Works zet meer in op beveiligde industriële IoT-toepassingen

Abonneer je gratis op Techzine!

Netwerk- en securityspecialist Integrated Networks gaat meer inzetten op goed geïntegreerde, efficiënte en optimaal beveiligde Internet of Things (IoT)-systemen. De leverancier doet dit vooral voor industriële sectoren.

De leverancier, vooral gespecialiseerd in security-oplossingen, het IoT, collaboration en grootzakelijke netwerkoplossingen, legt de komende tijd meer focus op goed beveiligde industriële IoT-omgevingen. Hiermee wil de specialist tegemoetkomen aan de toenemende vraag vanuit zijn klanten om goed geïntegreerde, efficiënte en optimaal beveiligde omgevingen voor het Internet of Things.

Vertalen van IoT-wensen

Het gaat hierbij vooral om het vertalen van de IoT-wensen van deze eindgebruikers naar concrete oplossingen. Deze oplossingen moeten de diverse klanten uiteindelijk de benodigde flexibiliteit en capaciteit opleveren om direct en sneller op zakelijke ontwikkelingen te reageren.

Integrated Works richt zich met zijn industriële dienstverlening onder meer op eindgebruikers de verwerkende industrie, de energiesector en andere nutsbedrijven en de reis- en transportbranche. Daarnaast levert de specialist ook IoT-diensten voor smart cities en infratechniek en voor smart buildings.

Cisco IoT Authorization Partner

Voor het leveren van de IoT-diensten gebruikt Integrated Works onder andere de architectuur en expertise van Cisco. Hiervoor werd de security-, IoT- en netwerkspecialist uit Nieuw-Vennep onlangs als één van de eerste specialisten in Nederland tot Cisco IoT Authorization Partner benoemd.

Specialisten met deze status hebben bewezen dat zij een gedegen operationele technische kennis hebben en deze goed kunnen combineren met het IoT-productenportfolio van de Amerikaanse leverancier.