1 min

Tags in dit artikel

, , ,

KPN start vandaag met een nieuwe website www.iksluitjeaan.nl. Klanten van KPN kunnen via deze site bekend maken dat zij als ambassadeur van de KPN-producten, internet, telefonie en televisie, een zakcentje willen bijverdienen. Ook is het mogelijk om op deze wijze de kas van club of vereniging een extra aanvulling te geven.

Het verkoopprogramma voor particulieren en verenigingen, biedt bestaande KPN-klanten de mogelijkheid om nieuwe klanten te enthousiasmeren om ook een product bij KPN te bestellen. Daarvoor ontvangen zij een bonus van KPN (€ 15,- per aangesloten product). Deelnemers ontvangen een eigen unieke websitepagina in de vorm van www.iksluitjeaan.nl/NAAM Via deze pagina is het ook mogelijk om actuele KPN-aanbiedingen uit te printen en met dit reclamemateriaal de verkoop te stimuleren.

De wervingssite is ontwikkeld in samenwerking met baZoeKa B.V. baZoeKa is één van de strategische externe retailpartners van KPN en is sinds 1999 actief is als Distributie Service Provider met een landelijk dealernetwerk van ca. 2000 dealers.