1 min

Tags in dit artikel

Dupaco en Arkeia hebben besloten samen te gaan werken. Arkeia is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van back-ups en het terugkrijgen van gegevens. Dupaco is een bedrijf met een groot distributienetwerk.

Frederic Renard, Sales Director EMEA bij Arkeia over de overeenkomst: "Voor de distributie van onze producten en diensten waren we in eerste instantie op zoek naar een distributeur met storage-ervaring. Daarbij was Dupaco een van de gegadigden. Hierna bleek dat het bedrijf ook een ruime ervaring heeft op het gebied van de distributie van hardware appliances. Dit was voor ons de doorslaggevende factor om met Dupaco in zee te gaan."

Erik Monninkhof, directeur bij Dupaco: "Voor Dupaco is de samenwerking met Arkeia een welkome aanvulling op bij ons reeds aanwezige open source- productlijnen. In Nederland werken wij voor hen via een ’two-tier’-methodiek; als Value Added Distributor (VAD) verzorgen wij de distributie naar resellers die de oplossing vervolgens weer aan eindgebruikers verkopen."