1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Menig wat gamers wachten al jaren op een nieuwe Mario game. Over een kleine maand is het dan zover, dan verschijnt eindelijk Super Mario Galaxy in de winkels. Echter, het blijkt nu dat gamers wellicht al eerder aan de slag kunnen met deze veelbelovende game.

Er gaan namelijk geruchten rond dat de volledige versie van Super Mario Galaxy al op internet te vinden is. Het gerucht is ontstaan nadat winkelketens in Amerika onlangs de demo disk van Mario Galaxy hebben ontvangen. De demo disks waren bestemd voor de demopods in de winkels en zouden een speellimiet van tien minuten hebben. Een medewerker van een Amerikaanse EB winkel was zo vriendelijk geweest om de de demo disk mee naar huis te nemen en de inhoud ervan op internet te verspreiden.

Hij ontdekte namelijk dat op de demo disk de volledige versie van Mario Galaxy stond, en wanneer deze disk op een Wii wordt afgespeeld die bestemd is voor de verkoop, dan zou de tijdslimiet van tien minuten verdwijnen. Het spel zou nu dus ook volledig speelbaar zijn voor mensen met een gemodificeerde Wii. Joystiq nam contact op met Nintendo over dit gerucht, echter kregen ze te horen dat zij de eerste waren die dit hebben gemeld, en dat Nintendo dus ook geen uitspraken hierover kon doen.