min

Tags in dit artikel

, ,

Acer draait op het moment erg lekker. Eerder werd al gemeld dat het marktaandeel van het bedrijf aardig gestegen is. Het bedrijf is nu ook van plan om computer systemen te leveren voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen en de Winterspelen van 2010 in Vancouver.

Het bedrijf heeft de sponsordeal vandaag bekendgemaakt op een meeting met het Internationale Olympische Comité in Londen. Jacques Rogge, IOC president, zegt dat het comité blij is met de komst van Acer in hun TOP Partner Programme.

Jacques zegt dat deze sponsordeal meehelpt aan de organisatie van de Olympische Spelen. Zowel op het gebied van technologische middelen, logistieke zaken en personeel op kritieke functies. De deal speelt ook een belangrijke rol in de promotie van de Olympische beweging en sport over de hele wereld. De computers zorgen namelijk voor een goede communicatie. De deal zorgt ervoor dat er door het ICT-gebeuren een gemeenschap ontstaat waar mensen hun gedachten kunnen uitwisselen en hun emoties kunnen laten gaan.