1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Inter Access heeft een overeenkomst gesloten met Streamserve. Op de manier kan de distributie van het papierwerk gemakkelijker afgehandeld worden. Er kunnen zo bijvoorbeeld gemakkelijker klantgerichte documenten opgesteld worden.

De huidig gesloten overeenkomst sluit aan op een al bestaande overeenkomst. In de vorige overeenkomst stond dat de Streamserve-oplossing alleen bij het pakket ‘Prodin-P3’ meegeleverd mocht worden. De huidige overeenkomst staat een bredere distributie toe.

"Betrouwbaar outputmanagement van fysieke en digitale documenten wordt steeds
belangrijker voor bedrijven", zegt Han Dieperink, directeur Strategie & Business Development van Inter Access. "Zo kunnen zij klanten optimaal bedienen en hun bedrijfsprocessen zeer efficiënt inrichten. Inter Access heeft in het verleden al tal van Prodin 3-gebruikers in dit verband geholpen dankzij de integratie van StreamServe in dit ERP-pakket. Met deze reseller-overeenkomst kunnen we nu ook klanten met andere ERP-systemen of automatiseringsomgevingen van dienst zijn. Wij zorgen daarbij voor een compleet werkend systeem dat volledig is toegespitst op de eisen en wensen van de klant."

"Wij zijn zeer enthousiast over deze uitbreiding van de samenwerking met Inter Access", zegt Harold van der Horst van StreamServe. "Inter Access heeft zijn
deskundigheid op het gebied van integratie van onze oplossing binnen bestaande systemen ruimschoots bewezen. Dat betekent dat klanten kunnen vertrouwen op de perfecte combinatie van betrouwbare software en uitstekende dienstverlening."