2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Ubisoft heeft laten weten een special edition voor deel 2 van Assasins Creed te gaan maken. De ‘Black edition’ zal een aantal extra’s bevatten en zodoende duurder uitvallen.

De hoofdpersoon in Assasins Creed, Ezio, zal in de special edition een aangepast pak dragen dat deels zwart gemaakt is. Dit pak zal echter pas later in het spel verkrijgbaar zijn. Verder zullen er drie bonusmissies zijn, waarin je drie bekende plekken in de Renaissance ontdekt en je verschillende mysterieuze voorwerpen kunt vinden. Of deze plaatsen, te weten Palazzo Medici in Santa Maria, dei Frari in Venetie en de Arsenale Scheepswerf in Venetie, gedeeltelijk of niet speelbaar zijn in de normale versie is niet duidelijk.

Verder krijg je een boek dat je inzicht geeft in de visie van de developers op de graphics, de gameplay, het verhaal en verdere ideeën over het verbond van Assasins. Het 64 pagina’s tellende boek zal een leren omslag krijgen en gedrukt worden op hoogwaardig perkament.

Ook zal er een soundtrack van Jesper Kyd bij de Black Edition geleverd worden. Kyd is in 2009 genomineerd voor de Britisch Acadamy of Film and Television Arts Award (BAFTA) als auteur van de beste soundtrack in een videogame. De soundtrack zal samen met alle alle video’s, behind-the-scene interviews, E-goodies over Assasins Creed 2 en een verzamelaarsbox met een holographische echtheids-handtekening bij de Black Edition verschijnen.

Bekijk ons eerder verschenen artikel over Assasins Creed 2 voor meer informatie over de game.