Game-ontwikkelaar THQ heeft ondanks het succes van Homefront een groot verlies geleden. Zo daalde de omzet en werd er een groot verlies geleden ten opzichte van vorig jaar. Ondanks blijft THQ positief over de toekomst.

CEO Brain Farrel verwacht namelijk een sterke groei, veel winst en geld in het fiscale jaar 2012, dankzij de nieuwste games in goed verkopende franchises zoals Saints Row, Red Faction, Warhammer 40.000, UFC, WWE en uDraw. Daarnaast ziet de CEO de verkoopcijfers van Homefront als een goede start voor een nieuwe franchise. De shooter is inmiddels ruim 2,6 miljoen keer over de toonbank gegaan.

Ondanks de positieve CEO en goed verkopende franchises liggen de feiten wel op tafel voor ontwikkelaar THQ. Zo werd er in het financiële jaar van 2011 maar liefst 136 miljoen dollar verlies geleden. In 2010 was dit slechts 9 miljoen dollar. Daarnaast zakte de omzet van THQ ook met bijna een derde. THQ behaalde in 2010 nog een omzet van 899 miljoen dollar. Dit zakte naar een omzet van 665 miljoen dollar.