Op dit moment wordt het Playstation Network alleen aangeboden op de PSP en PlayStation 3, maar dat zal in de toekomst gaan veranderen als het aan Sony ligt.

Sony heeft plannen om de PlayStation Network service naar andere elektronica te brengen, Dit liet Kaz Hirai weten tijdens een persconferentie op de CES2010. Het Playstation Network zou vooral in worden gezet op de elektronica van Sony zelf. Denk hieraan Blu-ray spelers, Bravia televisies die met internet verboden zijn, Vaio notebooks en pc’s. Hiermee lijkt het er op dat Sony de service ook standaard wil maken op hun aankomende apparaten.

De bedoeling is dat de service volgende maand van start moet gaan en dan eerst alleen met de video store. Hoe Sony de service verder wil ontwikkelen is nog niet bekend. Wel heeft Sony aangegeven dat het de bedoeling is dat gebruikers van het PlayStation Network hun PSN ID op ieder apparaat kunnen gebruiken.

Tot slot heeft Sony ook nog aangegeven dat ze een aparte divisie gaan oprichten dat zich gaat richten op het PlayStation Network genaamd Sony Network Entertainment, Inc.