1 min

Tags in dit artikel

, ,

TomTom heeft vandaag bekend gemaakt dat zij samen gaan werken met verschillende bedrijvengidsen. De samenwerking zal het delen en distribueren van relevante en gedetailleerde bedrijfsvermeldingen via TomTom Places.

TomTom Places is een dienst die het de gebruikers makkelijker maakt om hun bestemming te kiezen op basis van naam, categorie, product of merk. Lucien Groenhuijzen, Managing Director van TomTom Places: "Het sluiten van deze overeenkomsten markeert een belangrijke mijlpaal in het verbeteren van onze producten. Het biedt bedrijven nieuwe manieren om hun klanten te bereiken. Door samen te werken creëren we voordelen voor zowel onze partners als onze eindgebruikers."

TomTom gaat een samenwerkingsverband aan met bedrijvengidsen uit meerdere landen. TomTom gaat een nieuwe samenwerking aan met de Telefoongids en Gouden Gids uit Nederland, Gelbe Seiten uit Duitsland, Opplysningen uit Noorwegen, Lokaldelen uit Zweden, De Gule Sider uit Denemarken en Truvo die in België, Portugal en Ierland uit word gebracht.