1 min

Als we de bronnen van the Daily Mail mogen geloven dan heeft Steve Jobs, de oprichter van Apple, het afgelopen jaar nog enorm hard gewerkt aan toekomstige Apple-producten. In totaal zou Steve Jobs voor de komende 4 jaar Apple-producten hebben achter gelaten. In hoeverre deze producten al helemaal af zijn is onduidelijk.

Jobs zou de toekomst van Apple hebben willen veilig stellen door na zijn dood het bedrijf goed achter te laten met voldoende producten voor de toekomst. Steve Jobs overleed vorige week na jaren van problemen met zijn gezondheid.

Een van de producten waar Jobs volledig achter stond en welke nog moet verschijnen is iCloud. iCloud is de nieuwe online synchronisatiedienst van Apple die later deze maand het levenslicht zal zien voor het grote publiek. Alle data van gebruikers van de iPhone, iPad of Mac-computers worden direct opgeslagen in de cloud en bijgewerkt, waardoor je op al je apparaten direct bij je bestanden kan. Of het nou gaat om documenten, foto’s, video’s of muziek, het is altijd en overal beschikbaar.

Jobs zou verder al hebben nagedacht over productupdates voor de komende vier jaar. Of het nou gaat om de iPod, iPad, iPhone, iMac of Macbook. Jobs heeft er al over nagedacht en zijn ideeën uitgewerkt voor de mensen die er nu mee aan de slag moeten. Hoe volledig en concreet de plannen zijn is echter niet duidelijk.