132 pagina’s laten invloed iPhone op Galaxy S zien

Apple heeft weer succes geboekt in de grote Amerikaanse rechtszaak tegen Samsung. Het bedrijf heeft een intern 132 pagina’s tellend rapport van Samsung als bewijs toegevoegd aan de rechtszaak waarin de iPhone wordt vergeleken met de Galaxy S.

In dit document wordt gewezen op de belangrijkste verschillen in de gebruikersinterface van beide toestellen. Ook is duidelijk dat Samsung in dit document toegeeft op welke onderdelen Apple’s iPhone superieur was ten opzichte van Samsung’s Galaxy S.

In dit 132 pagina’s tellend document staan aantekeningen waar Samsung nog aandacht aan moet besteden om eenzelfde ervaring als Apple te bieden. Het document maakt duidelijk dat Samsung enorm goed heeft afgekeken bij Apple hoe ze de beste ervaring kan bieden aan de gebruiker.

Inmiddels is het vrij makkelijk om zaken aan te wijzen waar zowel iOS als Android ontwikkelaars van elkaar hebben gestolen. Dit document laat echter goed zien hoe uitgebreid Samsung heeft gekeken naar Apple’s iPhone en tot in welke details het bedrijf de gebruikservaring van Apple heeft willen kopiëren in 2010. Zie de bijgevoegde gallery met voorbeelden.

Bron:The Verge