De hoeveelheid geheime informatie die van de rechtszaak van Apple tegen Samsung is gelekt, was al groot, en blijft alleen maar groeien. Nu zijn de geheime verkoopcijfers van beide bedrijven naar buiten gebracht.

In het document staan de verkoopcijfers in de Verenigde Staten van de iPhone, iPad en iPod touch, evenals die van 24 verschillende Samsung-smartphones en drie tablets van de Galaxy Tab.

Apple heeft in de VS 85 miljoen iPhones verkocht in het derde kwartaal van dit jaar en maakte daarop een omzet van 50 miljard dollar. Cupertino heeft verder 34 miljoen iPads in dezelfde periode verkocht en dat leverde 19 miljard dollar aan omzet op.

Bij Samsung is de periode waarin wordt gekeken wat groter, namelijk van juni 2010 tot en met juni 2012. Opvallend is de Galaxy S II Epic 4G Touch die 1,675 miljoen keer is verkocht en wat Samsung 764 miljoen dollar op heeft geleverd. Dit aantal is bijna net zo groot als de originele Epic 4G die 1,9 miljoen keer over de toonbank is gegaan.

De Samsung-smartphones waar Apple een probleem mee heeft zijn in totaal 21 miljoen keer verkocht.

Het document geeft ook weer hoe slecht de Galaxy Tab 10.1 LTE het deed in vergelijking met de rest van de Galaxy Tab-tablets. De originele tablet werd 585.000 keer verkocht, terwijl de LTE-variant maar 125.000 keer over de toonbank is gegaan.