1 min

Verscheidene klanten van T-Mobile hebben via e-mail een aanbod gekregen om hun abonnement te verlengen in combinatie met een iPhone 5, dit meldde iPhoneclub. Aan de hand van de mail zijn de prijzen van de iPhone 5 in combinatie met een abonnement bekend geworden.

Huidige abonnees van T-Mobile kunnen voor een gereduceerde prijs een iPhone 5 kopen in combinatie met een tweejarig abonnement. De eerste 6 maanden betalen ze de helft van het abonnementsbedrag.

De aanbieding van T-Mobile lijkt alleen verstuurd te worden naar mensen waarbij binnenkort het abonnement afloopt. Het kan zijn dat je nog geen mail hebt ontvangen, T-Mobile verstuurt de mails in etappes. Als je geen T-Mobile abonnement hebt lopen zal je waarschijnlijk tot 21 september moeten wachten, dat is de officiële lanceringsdatum voor T-Mobile’s iPhone 5 verkoop.

Op dit moment is het alleen mogelijk om de iPhone 5 in combinatie met een tweejarig abonnement af te sluiten, verwacht wordt dat éénjarige abonnementen vanaf vrijdag 21 september ook beschikbaar zullen komen. Overigens worden pas 28 september de eerste iPhone 5’s in Nederland geleverd.