1 min

Microsoft lijkt zijn Street Art advertenties uit de Verenigde Staten nu ook te gaan gebruiken in de rest van de wereld, de eerste Street Art advertentie is nu ook in Frankrijk gevonden. De advertentie lijkt vrij veel op de advertenties in de Verenigde Staten, het enige verschil is de tekst, die veranderd is van "Click in" naar het Franse "Clic!"

De officiële lancering van Windows 8 komt steeds dichterbij, reden voor Microsoft om wat aan marketing te gaan doen. Eerder al verscheen er een advertentie in de vorm van een grote banner op Times Square in New York, nu lijkt Microsoft zich ook met minder traditionele vormen van marketing bezig te houden. Verspreid over de Verenigde Staten doken er advertenties op in de vorm van Street Art, deze vorm van adverteren is nu ook in Frankrijk gebruikt.

Ook zitten veel gebruikers te wachten op de nieuwe Surface-tablets van Microsoft. De verwachtingen van deze tablets zijn vrij hoog. Tot op heden had Microsoft echter alleen informatie vrijgegeven over de distributie van de Surface-tablets in de Verenigde Staten. Voor alle andere landen bleef het stil bij Microsoft, er gingen zelfs al geruchten over een exclusieve lancering alleen voor de Verenigde Staten. Met de advertentie van de Surface-tablet in Frankrijk lijkt de Surface-tablet ook gewoon in Europa beschikbaar te komen.