1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Het Microsoft Surface-evenement in het Chinese Beijing werd afgelopen donderdag verstoord door twee bejaarde grootouders, die de nachtrust van hun kleinkinderen wilde garanderen. De twee liepen het podium op in een poging de feestelijkheden een vroegtijdig einde in te laten luiden.

Terwijl enkele honderden Microsoft-fans naar een optreden van enkele dansmariekes aan het kijken waren, wisten de twee bejaarden door de beveiliging heen te glippen en het podium op te komen. Het lukte de twee echter niet om het Surface-evenement ook werkelijk te beëindigen, omdat ze na enkele ogenblikken werden verwijderd door de beveiliging.

Surface presentatie Beijing

Microsoft lijkt nog geen potten te kunnen breken in Azië, want naast dit incident kwam er ook negatieve publiciteit vanuit Taipei. In Taipei werd Windows 8, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft gedemonstreerd op enkele all-in-one pc’s, het personeel van Microsoft kreeg het op deze apparaten echter niet voor elkaar om applicaties af te sluiten met behulp van de aanraakschermen. Daarom moest de demonstratie vervolgd worden op tablets.