1 min

Tags in dit artikel

, , ,

T-Mobile is volgens directeur Marco Kind niet van plan om met het eigen merk op prijs te gaan concurreren met Tele2. De telecomprovider schuift daarvoor dochteronderneming Ben naar voren.

Tele2 is momenteel druk bezig met de opbouw van een 4G-netwerk, maar in gebieden waar dat eigen netwerk nog niet beschikbaar is wordt teruggevallen op het 2G- en 3G-aanbod van T-Mobile. Uiteindelijk wil Tele2 enkel een 4G-netwerk bieden en door minder overhead zou min of meer zelfstandige de provider dan ook kunnen concurreren met de grote partijen.

T-Mobile is daar echter niet huiverig voor en we hoeven in de nabije toekomst dan ook niet te rekenen op een prijzenoorlog tussen T-Mobile en Tele2, zo valt op te maken uit woorden van Marco Kind van T-Mobile. Volgens Tweakers heeft Kind aangegeven dat T-Mobile dochteronderneming Ben zal gebruiken om de prijsbewuste consument voor zich te winnen. T-Mobile blijft dus een wat luxere telecomprovider.

Vandaag maakte T-Mobile bekend dat klanten met een nieuw Stel Samen & Stel Bij-abonnement twee uur per maand gratis kunnen bellen in het buitenland. Voor het ontvangen van gesprekken en het sturen van sms’jes zullen eveneens geen kosten in rekening worden gebracht.