1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De nieuwste producten van F-Secure uit de 2007 lijn zijn geüpdatet, waardoor de applicaties nu ook volledig onder Windows Vista functioneren.

F-Secure is vooral bekend voor haar anti-virusproducten, maar het bedrijf brengt ook andere producten uit op het gebied van veiligheid. Tot voor kort werkten deze producten niet op Windows Vista, nu echter wel.

Het softwarebedrijf heeft de verbeterde applicaties eerst laten testen door duizenden bètatesters en die zijn volgens het bedrijf tevreden. Behalve de compatibiliteit met Vista is ook de interface aangepast op die van het besturingssysteem van Microsoft.

Een veelgebruikte methode voor het aanvallen van computers zijn aanvallen waar al duidelijk is wat het doelwit is. Deze zogenoemde targeted-attacks zijn moeilijk tegen te gaan. F-Secure heeft geprobeerd door middel van haar programma DeepGuard dit risico op deze aanvallen zo klein mogelijk te maken. De updates zijn gratis voor mensen die de software al gekocht hebben. De pakketten en OEM licenties zijn vanaf vandaag te koop in de winkel en op de website.