1 min

Tags in dit artikel

,

Neckermann klanten lopen de kans om een phisingmail te ontvangen. In de mail vraagt de afzender om actualisering van de persoonsgegevens, maar deze mail is niet van Neckermann afkomstig.

In de mail wordt gevraagd een link te volgen naar een website waar de geveven ingevuld kunnen worden. De afzenders proberen op deze manier gegevens van klanten te pakken te krijgen. Neckermann heeft naar eigen zeggen al maatregelen genomen, maar vraagt toch nog om oplettendheid van de klant.

Wanneer een klant al op de e-mail is ingegaan hoeft het nog niet te laat te zijn. Neckermann adviseert om direct het wachtwoord te veranderen daarnaast moet de gebruiker een e-mail sturen naar foutmelding@neckmail.com, met daarin het klantnummer de naam van de klant. De mail is hieronder te lezen.

Quote:

Geachte Heer/Mevrouw,

Neckermann B.V,

Uit onze administratie is gebleken dat uw Neckermann rekening geupdate dient te worden. Door veiligheidsredenen en indentiteits- bescherming hebben wij hierbij uw hulp nodig. Door de benodigde informatie in te voeren wordt uw online rekening geactualiseerd. U kunt nadat de informatie is ingevoerd, weer op een veilige manier gebruik maken van uw (online) rekening.

Om Uw rekening te updaten volg U alstublieft deze link: …

Hoogachtend,
Neckermann B.V.