1 min

LogRhythm heeft een reeks updates en integraties aangekondigd voor zijn security operations-oplossingen.

LogRhythm specialiseert in security intelligence. De aangekondigde updates volgen na de lancering van cloud-native securityplatform LogRhythm Axon in oktober. Nu introduceert LogRhythm nieuwe visualisaties en analysetools.

LogRhythm stelt dat Axon en de nieuwe updates zijn ontworpen om het werk van security analysts te stroomlijnen. Het platform helpt teams bij het opsporen, onderzoeken en rapporteren van potentiële bedreigingen. “De last van beheer en operationele infrastructuur wordt verminderd”, aldus de organisatie.

Updates portfolio

De updates brengen een scala aan functies en integraties naar LogRhythm Axon, SIEM, NDR en UEBA. Axon ontvangt bijvoorbeeld out-of-the-box analytics rules, onder andere geschikt voor MITRE ATT&CK-detecties. Een nieuwe markdown widget en histogram widget helpen bij het vinden van relevante data.

De aangepaste administratieve workflow in LogRhythm SIEM versnelt configuraties, implementaties en het beheer van log sources met betrekking tot Open Collector. Ook verbetert de update audit logging om gebruikers te helpen bij het monitoren van verdachte activiteit en belangrijke wijzigingen.

“De updates en integraties zijn samengesteld om het leven van security analysts te vereenvoudigen”, aldus Kish Dill, chief product and customer officer van LogRhythm. “We willen hen in staat stellen om bedreigingen sneller te detecteren door middel van visibility, gegevensverzameling en intuïtieve analytics.”