Het is een feit, de eerste worm voor de iPhone is ontdekt. Zo zouden veel mensen in Australië nu ineens een andere achtergrond op hun iPhone hebben. Zanger Rick Astley zou plotseling te zien zijn als achtergrond.

Het lijkt er op dat de worm zich alleen kan bevinden op gejailbreakte iPhones met SSH waarvan het standaard wachtwoord (alpine) niet veranderd is. De worm zorgt ervoor dat als achtergrond een foto van Rick Astley wordt ingesteld met de tekst "ikee is never going to give you up". De hacker die zichzelf "ikex" noemt zou dit hebben gedaan als experiment.

Het is niet gek dat de maker van de worm voor Rick Astley heeft gekozen. Rick Astley is al enkele jaren bekend als grap achter verschillende Youtube filmpjes. Vele mensen zijn al "Rick-rolled" en het blijft nog steeds een hype op het internet. Sinds 2007 gebruiken bloggers vaak als grap om een origineel filmpje te vervangen door de videoclip, never gonna give you up van Rick Astley. Op 1 april 2008 had Youtube alle links op zijn homepage doorgelinkt naar de clip van Rick Astley.