min

Tags in dit artikel

, , ,

Graphics, geluid

Graphics


Eerlijkheid gebied te zeggen dat de graphics van het spel helaas aan de matige kant zijn. Alice ziet er op zich best netjes uit maar de omgeving van Wonderland ziet er toch een stuk minder mooi uit. Zo zit er totaal geen detail in de rotspartijen en het graslandschap waar je doorheen loopt. Ook voorwerpen zoals bladeren en planten zien er slecht uit. Ook als bijvoorbeeld een blad in het water terecht komt verdwijnt deze gewoon in het niets. Aan de positieve kant; de wapens, ijs en platformen waar je op moet springen zien er wel weer mooi uit. Ook Londen zier er redelijk mooi uit en weet ook echt een 19-eeuws sfeertje neer te zetten met zwervers in de straten en een dikke smog laag in de lucht.Geluid


Het geluid is goed te noemen. De juiste muziek is op de juiste momenten gekozen. Zo hoor je een magisch deuntje als je door het bos loopt, een mysterieus deuntje als je door Londen loopt, een wat sneller deuntje als je aan het vechten bent en natuurlijk een droevig nummer als je in de hel van Wonderland eindigt.

De voice-acting is daarentegen een stuk slechter. Zo zijn Alice en de Chesire kat de enige twee karakters in het spel die goed zijn ingesproken. De overige personen zijn waardeloos ingesproken wat erg zonde is. Verder maken de wapens ook een prima geluid, zo hoor je het mes echt door de lucht snijden en de peperkorrels ook echt ontploffen.

Table of contents