2min

Tags in dit artikel

,

De Kameleon 6in1

Dit keer kregen we van The Gadget Company een afstandsbediening, nu hoor ik velen van jullie al denken wat valt daar nu aan te testen? Nou ik kan je vertellen behoorlijk veel, zeker als het om de Kameleon remote control 6in1 gaat! De Kameleon is de afstandbediening voor elk apparaat in het huis. Je kunt hem onder andere gebruiken voor:

  • TV
  • Videorecorder
  • DVD-speler
  • CD-speler
  • Satelliet
  • Stereo installatieDe afstandsbediening is redelijk groot zo’n 24x7x1,5 cm (lxbxh). Het grootste gedeelte van de afstandsbediening is gemaakt van aluminium en aan de top en aan de onderkant heeft men plastic gebruikt. Zo op het eerste gezicht zou je niet denken dat het een afstandsbediening is omdat heel het oppervlakte donkerblauw is, geen knopjes, geen tekens helemaal niets! Tot dat je hem aanraakt of beweegt, dan komt de Kameleon tot leven. Overal springen meteen knopjes tevoorschijn die op het blauwe vlak van de afstandbediening worden geprojecteerd door licht. Het is echt een heel leuk gezicht om de knopjes tot leven zien te komen! Zodra je de afstandsbediening weer neerlegt of met rust laat zal hij na een seconden of 10 de knopjes weer laten verdwijnen.

De afstandsbediening kan je zoals al eerder vermeld bijna voor alles gebruiken. De Kameleon heeft maar liefst meer dan 1000 verschillende voorgeprogrammeerde merken in zijn geheugen staan zodat de Kameleon met elk type en elk merk overweg kan van de apparatuur. (wist geen eens dan er zoveel merken bestonden). Maar mocht er door een één of ander iets de afstandsbediening toch niet willen of kunnen samenwerken met je tv, stereo,dvd-speler of wat dan ook dan kan je eenvoudig naar de site van One For All surfen en daar de nieuwste codes downloaden. Ook dit gebeurt weer niet op een normale manier!


Zodra je een account aangemaakt hebt heb je toegang tot de download sectie van de Kameleon 6in1. Je kunt daar kiezen om de nieuwste updates/codes te downloaden en zoals gezegd gebeurd dit geheel weer op een aparte manier! Je download namelijk een soort geluidsbestand waardoor bepaalde geluiden en golven ontstaan waarop de Kameleon 6in1 reageert! Hierdoor neemt hij alle nieuwe codes en merken in zich op om je afstandbediening te laten werken met een nieuw merk of een nieuw type die nog niet werden ondersteund.

Table of contents