Inleiding en specificaties

Inleiding


Vandaag hebben we zoals je ziet de Dell Latitude 6320 onderworpen aan een review. Dell kennen we als een merk met een zeer breed scala aan producten voor diverse markten. Zo richt Dell zich op de normale consument, kleine bedrijven, grote bedrijven maar ook op overheden en andere openbare instanties zoals bijvoorbeeld scholen.

Daarnaast heeft Dell al weer een tijdje de Alienware-producten in haar aanbod. Alienware is een merk waar je zeker niet omheen kan wanneer je graag een hardcore game-systeem wilt maar niet over de capaciteiten beschikt om deze zelf in elkaar te schroeven of graag iets exclusiefs wilt. Ondanks dat je vaak een aardige duit in het spreekwoordelijke zakje moet doen haal je hier wel een zeer fraai product voor in huis.Vandaag hebben we zoals gezegt dus de Latitude E6320 in onze review. Dell zet de Latitude E6320 in de markt als een laptop die bedoelt is voor de zakelijke markt. Net als de Dell Vostro 3350 die wij recent aan een review onderworpen geldt hier ook voor de Latitude, de laptop kan ook prima gebruikt worden in een thuisomgeving.

Specificaties


Hieronder vind je de specificaties van de Dell. Zoals de titel van de review al zegt, we hebben hier te maken met de Essential uitgaven van de E6320. Naast deze uitgave is er ook nog de basis, welke zoals de naam al doet vermoeden iets minder luxe uitgevoerd is en wat mindere specificaties kent.

Model
Merk Dell
Type Latitude E6320
Processor
Processortype Intel Core i5 2520M
Kloksnelheid processor 2,5GHz
Aantal cores 2
Opslag
Harde Schijf 320 GB
Toerental harde schijf 7200 RPM
RAM Geheugen 4GB
Software
Besturingssysteem Windows 7 Proffesional 32-bit
Meegeleverde software
  • Trend Micro Anti-virus software
  • Roxio creator dvd-software
  • Powerdvd software
  • Nuance PDF Reader
Connectiviteit
Aantal USB-poorten 1
eSata 1
Uitbreidingsslots
Firewire
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Video-output HDMI
Audio-output Ja
Bluetooth 2.0
Scherm
Resolutie 1366 x 768
Videokaart Intel Graphics HD 3300
Schermgrootte 13,4 inch
Schermtype Anti-Glare LED
Fysieke eigenschappen
Afmetingen 324 x 227 x 23 (voorzijde) (BxDxH in mm.)
Gewicht 1,4 kg (incl. batterij)
Verkrijgbare kleuren 1