Verpakking en uiterlijk

Verpakking


Wanneer we naar de verpakking van de Latitude kijken zien we direct dat de laptop van Dell niet in een winkel wordt verkocht maar alleen online. De doos blinkt namelijk uit in eenvoud. We vinden enkel en alleen het logo van Dell op de voorzijde van de doos. Op de zijkanten zien we wat informatie die vooral betrekking heeft op Dell zelf in de vorm van wat codes en andere informatie waar wij weinig van uit op kunnen maken.We verhuizen dus snel naar de de binnenkant van de doos. Deze zal ons namelijk een stuk meer vertellen dan de buitenkant. Waneer we de doos openen zien we dat Dell haar producten zoals altijd weer netjes verpakt. Zo is de Latitude netjes verpakt in een hoesje en vinden we daarom heen twee foame sponzen die de laptop netjes beschermen. Verder treffen we in de doos nog wat boekjes en cd’s aan. Natuurlijk leverde Dell ons ook het netsnoer.Uiterlijk


De Dell Latitude E6320 is een mooi en compact product en zeker geen lelijk eendje. Dell koos ervoor om drie kleuren te gebruiken op de Latitude E6320. Te weten een donkere metallic grijs, licht grijs en oranje. De donkergrijze metallic kleur vind je op grotendeels de hele laptop terug. Dell voegde de lichtere kleur grijs toe om hier en daar het donkere design te doorbreken. De Latitude ziet er hierdoor erg zakelijk uit. Niets mis mee aangezien dit natuurlijk de markt is waarvoor deze laptop bedoeld is. Als laatste vind je op het toetsenbord wat oranje details terug. Deze kleur geeft de laptop op zijn beurt weer een lekker speels uiterlijk. De functie die deze kleur heeft is natuurlijk het duidelijk weergeven van de secundaire functies van bepaalde toetsen.Als we gaan kijken naar het functionele in de behuizing vallen een aantal zaken op. Zo vinden we op de buitenkant van het scherm twee indicatieleds die je informatie geven over de staat van de accu en of deze is aangesloten op netstroom. Deze ledjes kun je dus ook aflezen wanneer de laptop gesloten is, erg handig.

Daarnaast vinden we rechts naast het toetsenbord drie kleine knoppen die betrekking hebben op het volume. Met deze drie knoppen kan je het volume verlagen, verhogen en muten. Ook deze toevoeging is handig te noemen. Op deze manier ben je niet afhankelijk van functietoetsen.Verder vinden we onder de spatiebalk drie extra knoppen. Deze kunnen, samen met het knopje tussen de G, H en de B dienen als een tweede touchpad. Wens je hier geen gebruik van te maken kun je deze overigens uitschakelen. Dit kan zowel voor alleen de primaire als secundaire bediening.