2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Verpakking en uiterlijk

Verpakking


Waneer we naar de verpakking van de Inspiron 17R kijken zien we een fris ogende doos waar op de voorzijde de laptop zelf is afgebeeld en we op de zijkanten een kort lijstje zien met daarop wat informatie. Dell kiest ervoor om niet teveel poespas op de doos te zetten. Wanneer we de verpakking openen zien we daar de laptop verpakt op de manier hoe we die gewend zijn van Dell. De laptop is namelijk zoals altijd verpakt in een besschermende folie en twee beschermstukken van fome. Hierdoor zal de laptop niet zo snel beschadigen bij het verzenden van je nieuwe laptop.



Naast de laptop zelf vinden we nog een kleinere doos met daarin de gebruikelijke extra’s. Zo vinden we de stroomadapter, verschillende cd’s en wat boekjes. Over de verpakking en bescherming van de Dell Inspiron 17R valt dus eigenlijk niets aan te merken.

Uiterlijk


Wat je direct opvalt aan de Inspiron 17R is dat het een behoorlijk bakbeest is als deze voor je staat. Een hoop fabrikanten kiezen ervoor om de scharnieren van het scherm aan de achterzijde van de laptop te plaatsen zodat het scherm minder hoog boven de rest uit komt. Dell heeft er bij de 17R echter voor gekozen om deze scharnieren gewoon op de bovenkant van de laptop te plaatsen. Daardoor is de laptop vrij hoog en oogt de laptop ook nog eens vrij dik terwijl dit eigenlijk wel meevalt.



Als we de laptop sluiten zien we een zwarte laptop met een vrij fors formaat. Aan deze situatie is echter één ding binnen no-time te veranderen. Je kan namelijk de cover van deze laptop veranderen, wat nu zwart is kan je aanpassen in vele andere kleuren, die los bij Dell te verkrijgen zijn.



Wanneer we achter de laptop plaatsnemen en deze openen zien we een net en ruim toetsenbord voor ons met een dito touchpad. Wat echter nog meer opvalt is dat de laptop over zeeën van ruimte beschikt rondom deze twee. Dit is natuurlijk niet heel verwonderlijk met een 17 inch laptop. Dell zet echter de 17 R neer als een desktopvervangen. Dit vinden wij inderdaad ook erg op zijn plaats aangezien de laptop aardig van formaat is en de laptop dus niet zo heel handzaam is in het vervoer ervan.