2min

Tags in dit artikel

, ,

De HP Slatebook 10 x2

Inhoud


HP levert de SlateBook 10 x2 aan met een acculader en het bijbehorende toetsenbord. In de verpakking vind je ook nog verschillende boekjes, zoals een snelstartgids. Afgezien van het toetsenbord is er niet zoveel bijzonders te melden over de inhoud van de verpakking. Dat is ook geen vereiste.


Design


De SlateBook 10 x2 heeft niet bepaald een bijzonder of opvallend ontwerp. De tablet is echt een grijze muis. Het uiterlijk spreekt niet aan, maar stoot desalniettemin ook niet af. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die de tablet echt oerlelijk noch wonderschoon zullen vinden.

De voorkant lijkt veel op die van de gemiddelde tablet, met dikke randen rondom het scherm om de tablet goed vast te houden. Er is één zijde met een matte rand waar ook de speakers zijn verwerkt. Deze rand is hoogstwaarschijnlijk gemaakt om de tablet goed in het meegeleverde toetsenbord te laten passen.

De achterkant doet qua ontwerp veel denken aan die van de HP Envy x2 (review), wat ook een beetje gezien kan worden als de Windows-tegenhanger van deze SlateBook 10 x2. De achterkant heeft een flauwe afronding aan de zijkanten en in die afronding zijn verschillende knoppen alsook de camera verwerkt.


Knoppen en aansluitingen


De voorkant van de SlateBook 10 x2 is grotendeels beslagen door het scherm. Erboven zitten een camera en een microfoon, eronder zitten links en rechts een speaker. De gebruikelijke Android-knoppen zijn zoals bij de meeste moderne apparaten in het scherm geïntegreerd.

Op de achterkant vinden we een tweede camera en links en rechts zitten respectievelijk knoppen voor het inschakelen van de tablet en het wijzigen van het volume.


De onderkant bevat twee sleuven waar het meegeleverde toetsenbord zich kan vastgrijpen en daartussenin zitten van links naar rechts nog een micro SD-poort, een propriëtaire aansluiting voor de acculader en een jackplug om een koptelefoon op de tablet aan te sluiten.