1 min

Tags in dit artikel

,

Gamemodi

Er zijn niet al te veel gamemodi in dit spel. Voor zover ik kon vinden is er in de singleplayer alleen maar de conquest modus. Helaas heb ik nog nooit de beschikking kunnen krijgen over een voertuig of stuk vliegijzer in singleplayer, op die manier kan je niet leren vliegen met de heli’s. Ook online heb ik deze in verschillende mappen niet gezien. In sommige mappen komen ze wel voor, het hangt dus sterk af van de maps.


Wat betreft de online kan van dit spel is de Titan mode het leukst, hierbij moet je echt strategische te werken gaan, al schietend door de map rennen is in deze modus kansloos. Er zijn hier ook meerdere tactieken om je doel te halen. Lukt het niet om de Titan van binnenuit neer te halen vanwege campers? Verover dan simpelweg alle silo’s om alsnog de titan neer te halen terwijl de tegenstander binnen zit te kamperen met een barbecue.

Overigens vind ik het jammer dat er geen search and destroy modus is. Zoiets zou nog spannender zijn naar mijn ogen, maar dat is meer een snelle tactiek en zou misschien niet in het spel passen. Helaas is het aantal gamemodi dus vrij beperkt. Maar de gamemodi die er zijn, zijn zeker vermakelijk.

Table of contents