2min

Tags in dit artikel

Specificaties

Specificaties:
Ondersteunde formaten: Gecomprimeerde MP3, iTunes Plus, WMA (inclusief gekochte downloads in Windows Media-indeling), AAC (MPEG4), Ogg Vorbis, Audible (Format 4), Apple Lossless, Flac-muziekbestanden (lossless) en niet-gecomprimeerde WAV- en AIFF-bestanden. Geïntegreerde ondersteuning voor 44,1-kHz samplerates. Extra ondersteuning voor
48-kHz, 32-kHz, 24-kHz, 22-kHz, 16-kHz, 11-kHz en 8-kHz samplerates.
Ondersteunde services: Deezer, iheartradio, Last.fm, Napster®, Pandora®, Rhapsody®, SIRIUS® Internetradio en elke service die DRM-vrije tracks aanbiedt voor downloaden.
Ondersteunde besturingssystemen: Windows® XP SP2 en hoger, Mac OS X v10.4 en hoger, NAS-apparaten (Network Attached Storage) die CIFS ondersteunen
Ondersteunde afspeellijsten: Tunes®, Rhapsody, WinAmp®, Windows Media Player® en MusicMatch™ (.m3u, .pls, .wpl)
Netwerk : SonosNet 2.0, een beveiligd, met AES gecodeerd, peer-to-peer draadloos netwerk
Versterker: Vijf D-klasse digitale versterkers
In/uit gangen: 3.5mm audio ingang, 3.5mm hoofdtelefoon uitgang
Voeding: 120/240v 50/60 hz
Gewicht: 4,15 kg
Werktemperatuur: 0°C to 40°C
Afmetingen (LxBxH): 365 x 123 x 217 mm
Afwerking Wit met lichte metallic grille; zwart met grafiet grille
Ondersteuning voor talen: Sonos-systeemsoftware ondersteunt Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Vereenvoudigd Chinees, Nederlands, Spaans, en Zweeds.
Inhoud verpakking: Sonos ZonePlayer S5, netsnoer, kabel voor audio-ingang, platte ethernetkabel, cd-rom met installatiesoftware voor het Sonos-systeem, producthandleiding en installatieposter.
Meer specificaties: Sonos website


Features
Draadloos

Een van de belangrijkste eigenschappen van dit systeem is dat het vrijwel helemaal draadloos is. Het enige wat de S5 vereist is een stopcontact, voor de rest gaat alles via het SonosNet 2.0.

Draadloos en ongelimiteerd uit te breiden

Het systeem is uit te breiden met zoveel S5’s (of andere Sonos producten) als je maar wilt. Gewoon in het stopcontact steken, installeren en klaar.

Ongelimiteerde muziek

Niet alleen toegang tot je iPod of iPhone, maar ook tot internet radio, je volledige iTunes-bibliotheek, Deezer Smartradios en podcasts.


Kamervullend geluid

Dankzij de vijf geïntegreerde speakers met afzonderlijke digitale versterkers. Wat zorgt voor een kamervullend geluid en geweldige muziek beleving.

Draadloze bediening

Het systeem is volledig draadloos te bedienen, door middel van je iPod/iPhone of de Sonos Controller. Je kan nummers opzoeken, volume regelen, playlist maken en nog veel meer. En dat overal in je huis!

Eenvoudige installatie

Het enige wat je hoeft te doen is de wizard starten op je pc of iPod en op twee knoppen tegelijkertijd op je S5 in te drukken en je bent klaar. Geen gedoe met kabels of ingewikkelde configuraties.