1 min

Inleiding

BitFenix is een vrij nieuwe fabrikant die zich zoals vele andere fabrikanten tegenwoordig, bezighoudt met het ontwerpen van stijlvolle en stevige behuizingen. De grote vraag is of BitFenix is opgewassen tegen al deze concurrentie? De behuizingen van BitFenix zijn vooral bedoelt voor gamers en mensen die graag iets speciaals willen.

Op dit moment heeft BitFenix nog maar twee series behuizingen op de markt, namelijk de onlangs door ons gerecenseerde BitFenix Colossus, welke meteen een Must Have award won en de BitFenix Survivor, welke we vandaag op de pijnbank zetten, zou ook deze een award binnen slepen? In beide series behuizingen heb je de keuze tussen een aantal varianten, de één met wat extremere kleuren en de andere met of zonder plexiglas raam.


Deze keer hebben we een behuizing gekregen in de Survivor-serie. In deze serie is een ‘normale versie’ te vinden en een gestripte variant, met de naam Survivor Core. In deze review krijgen we te maken met de ‘normale’ Survivor, met alles erop en eraan dus.

Dit model is beschikbaar gesteld door Caseking.