1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Inleiding

Het bedrijf Antec heeft een aantal kenmerken hoog in het vaandel staan: stil, koel en efficiënt. Dit komt tot uiting door middel van onderscheidende producten. Antec wil producten die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van de consument, het merk wil deze maar al te graag overstijgen. Laten we kijken of Antec ook bij dit product deze verwachtingen waar kan maken.

Deze keer hebben we van Antec een behuizing uit de gaming-serie ontvangen. Buiten de bekende Lanboy-behuizingen heb je ook nog de behuizingen aangeduid met een getal, dat loopt uiteen van Antec One tot de Antec Twelve Hundred. Deze serie zal onder de gemiddelde lezer wel bekend zijn, want wie kent de Antec Nine Hundred nou bijvoorbeeld niet?


Deze keer hebben we de grote broer van de Antec Nine Hundred mogen ontvangen, namelijk de Antec Eleven Hundred. Een behuizing die qua stijl in hetzelfde straatje blijft als zijn kleine en grotere broers. Of deze strak zwarte behuizing zich kan onderscheiden ten opzichte van de concurrentie, lees je in deze review.