min

Tags in dit artikel

,

Inleiding

De visie van LG


LG Electronics heeft een uitgebreide visie als het gaat om de digitale markt. Op de site van LG is te lezen dat ze streven naar een wereldwijde leider positie in de digitale wereld. Deze visie hebben ze onlangs ingesteld en ze willen ervoor zorgen dat LG Electronics dit jaar nog uitgroeit tot een van de drie grootste bedrijven ter wereld op het gebied van elektronica en ICT. Met een belangrijke filosofie van LG ‘Great Company, Great People’ willen ze aangeven dat alleen geweldige mensen een geweldig bedrijf kunnen creëren. Kort samengevat staat LG Electronics voor de volgende punten:


De meeste onder ons zullen LG wel kennen van mobiele telefoons, computer beeldschermen en LCD tv’s. Ook hebben ze huishoudelijke apparatuur en airconditioning. Deze keer komt LG weer met iets anders, namelijk een network storage. Deze network storage met 2 TB aan boord moet vooral een uitkomst voor consumenten gaan bieden die een mogelijkheid van opslag en back-up willen hebben.

Over de LG Network Storage


Dit is de eerste network storage die LG uitbrengt, dus ik ben eerlijk gezegd benieuwd wat dit gaat brengen. Is de NAS snel, betrouwbaar en hoe is de interface? Kort gezegd kan de NAS op tegen de zware concurrentie op het gebied van NAS apparatuur.